Denne sommeren har vi allerede hatt utrolig mange fine turer i romeriksskogene. Og litt utenfor skogene også, siden jeg har fått smaken på stolpejakt. Snart er alle stolpene i Gjerdrum registrert, og vi har såvidt begynt jakten i både Ullensaker og Nittedal. Dessuten har vi kastet oss ut i turorienteringens verden. Vi går Postfinner’n i Gjerdrum og Nannestad, har nettopp sikret bronsemerket og allerede hatt mange flotte naturopplevelser på jakt etter poster. En flott aktivitet som trygt kan anbefales. Turkameraten kunne nok heller tenkt seg å få søke litt mer etter andre slags spor, men spennende for ham også å utforske nye turområder. Det er så ufattelig mange muligheter her på Romerike! Det er disse turene jeg gjerne vil dele med andre. Fordi det er fint å dele gode opplevelser, og fordi noen kanskje blir fristet til å legge ut på de samme turene. Hunden er s upersprek, mens matmoren innehar en helt ordinær gjennomsnittskondis foruten moderat arthrose i et kne. Akkurat i dag syntes vi det var litt for varmt til å legge ut på langtur, men jeg har hatt fri og vært på badetur med Bamse og hans sorte venninne. Vi kjørte til Stampetjern, innenfor Leitsund. Der var det folksomt på den barnevennlige sandstranda, der man helst ikke skal både hunder. Vi fant oss en grei plass litt bortenfor, og som de to koste seg ☺ Stampetjern er et lite vann som ligger idyllisk til i Asakmarka, ved foten av Farshatten. Riktig en liten perle.

Skrevet av

Janne

Vi er en matmor og hennes glade spreke hund som stadig er ute på fine turer sammen. Ingen lange ekspedisjoner, men mange fine timer som vi deler i skog og mark. For det aller meste på Romerike der vi bor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.